XXVIII. Kandó Kálmán
Nyári Egyetem
2017. július 8-17.

Szép hagyomány az Óbudai Egyetemen a határon túli magyar mérnök és informatikus hallgatók számára megtartott Nyári Egyetem. Eleinte csak páran voltak Budapesten, a Híradástechnika Intézetben, de később már közel 100 hallgató tudott hozzánk eljutni határainkon túlról.

Idén már harmadszor szervezzük meg az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karon, Székesfehérvárott a Nyári Egyetemet a határon túli magyar hallgatók számára. A tábor nemcsak hasznos szellemi táplálékkal szolgál, sok-sok élményt is nyújt a résztvevőknek. Az előadásokon kívül gyárlátogatásra, városnézésre, Velencei-tavi fürdésre, Parlamenti kirándulásra, szabadidős foglalkozásokra is számíthatnak a résztvevők. Néhány emlékkép a tavalyi évről, kollégiumi szállás, megnyitó ünnepség a városháza dísztermében.

20170703 nyari egyxetem 1 20170703 nyari egyxetem 2

Várjuk a határon túli magyar informatikus és mérnök hallgatókat a 2017. július 8-17. (szombat-hétfő) között megrendezésre kerülő XXVIII. Kandó Kálmán Nyári Egyetemre Székesfehérvárra, a királyok városába.

Továbbá nagy szeretettel várjuk az Óbudai Egyetem saját érdeklődő hallgatóit és oktatót is, hogy az nyári egyetem foglalkozásain és a városháza dísztermében rendezett ünnepélyes megnyitón valamint plenáris előadáson részt vegyenek.

Az ünnepélyes megnyitó 2017. július 10-én 10:00-kor kezdődik a városháza dísztermében, a plenáris előadást Dr. habil Horváth Sándor tartja „Magyar feltalálók, műszaki alkotók” címmel.

A részletes program már elkészült, megtekinthető.