A regisztrációs hét második napja a “Beszabaduló Campus” játékkal folytatódott. Az első éves gólyáknak a meghatározott időn belül logikai feladatok segítségével kellett megtalálni az egyetem épületein belül fontosabb termeket, helységeket. A cél a K épület főbejáratának, a Campus kulcsának megszerzése volt, és a megszerzett kulcs segítségével be kellett "szabadulniuk"/jutniuk a kapun az egyetemre.

 A csapatok vegyes összetétellel, minden szakot képviselve vettek részt a több mint egy órás logikai, problémamegoldó erőpróbán. Fantasztikus csapatmunkát láthattunk és öröm volt látni a csapatoknál a győzni akarást. Végül természetesen a győztes csapat, a többi csapatot is bejutatta az egyetemre, így a következő héttől megkezdhetik a tárgyakkal való ismerkedést, illetve a tanulmányaikat, melynek a végső célja már nem a campus kulcsának megszerzése lesz, hanem a diploma megszerzése.

 Sok erőt, kitartást, hasonló motivációt és összetartást kívánunk a végső jutalom megszerzéséhez is a csapatoknak a következő pár évre.