Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára a 2022/23-as tanévre 237 leendő elsős hallgató nyert felvételt, ezzel a székesfehérvári kar a tavalyihoz képest 15%-kal növelte a normál felvételi eljárásban felvett hallgatók létszámát.

Örvendetesen nőtt a mérnöki szakokra jelentkezők és felvettek száma. A sikerben jelentős szerepe van a székesfehérvári és a régió ipari partnereivel közösen folytatott duális képzés országosan kiemelkedően jó lehetőségeinek. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának bármely szakján végzett hallgatók biztos munkaerőpiaci elhelyezkedési lehetőséggel számolhatnak, karriercéljaik elérése évek óta stabilan biztosított.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara gratulál a felvételt nyert hallgatóinak, honlapunk gólya oldalán az évkezdéssel kapcsolatos információkat itt találják: http://www.amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/golyaoldal.

A felvételt nem nyert jelentkezőknek, illetve az ebben az évben nem jelentkezetteknek lehetőségük van pótfelvételi eljárásban részt venni. Jelentkezni egyetlen kiválasztott képzésre lehet a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül az ott megadott határidőn belül. A pótfelvételi lehetőségekről itt olvashat: https://www.amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/karunk/hirek/1429-potfelveteli-2022

A felvételi eljárással kapcsolatos minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen.

Felvételi2022