Jelentkezz az Alba Regia Műszaki Karra!

Határidő: 2020. augusztus 9.

Lemaradtál a felvételi határidőről? Nem vettek fel arra a szakra, amire szerettél volna járni? Az Óbudai Egyetem hazánk második legnagyobb, döntő mértékben műszaki képzést folytató felsőoktatási intézménye. Az idei általános felvételi eljárás jelentkezési adatai alapján a legnépszerűbb 10 egyetem között tartják számon. Még van lehetőséged pótfelvételi eljárás keretében bekerülni az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára!
Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának bármely szakán végzett hallgatók biztos munkaerőpiaci elhelyezkedési lehetőséggel számolhatnak, karriercéljaik elérése évek óta stabilan biztosított. A nappali képzésre felvételt nyert hallgatóinknak lehetőségük van duális képzésben is részt venni, a meghirdetett helyekre póteljárásban jelentkezhetnek 2020. augusztus 9-ig. További információ az AMK honlapján (http://amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/246-dualis-kepzes).

A 2020/21-es tanévre az alábbi alapképzésekre és mesterképzésre lehet még a pótfelvételi eljárásban bekerülni az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára.
Jelentkezni kizárólag a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet.
Nappali alapképzések (állami ösztöndíjas és önköltséges formában is!):

  • földmérő és földrendező mérnöki
  • gépészmérnöki
  • mérnökinformatikus
  • műszaki menedzser

Nappali felsőoktatási szakképzés (önköltséges formában):

  • mérnökinformatikus [hálózati informatika]

Levelezős alapképzések (állami ösztöndíjas és önköltséges formában is!):

  • földmérő és földrendező mérnöki

Levelezős mesterképzés (önköltséges formában):

  • mechatronikai mérnök (felvételi elbeszélgetés: 2020. aug. 18 kedd 10 óra)

A jelentkezés menete
Jelentkezni kizárólag az E-felvételi rendszerében lehet, egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek:

  • akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be;
  • akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak a július 23-án meghatározott ponthatárnál.
Az űrlapok kitöltésére, a hitelesítésre a határidő 2020. augusztus 9. A hitelesítést az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).
Figyelem! A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni.

Mechatronikai mesterképzésben felvételi elbeszélgetést tartunk, amelynek időpontja: 2020. aug. 18. kedd 10 óra. A felvételi elbeszélgetés online történik az MS Teams rendszeren keresztül, melyre meghívót küldünk a megadott e-mail címre.

A ponthatárokat előreláthatólag 2020. augusztus 27-én hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatát és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően megküldjük.

A felvételi eljárással kapcsolatos minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen.