IMG 21592020. szeptemberében 9. éve indul az Üzleti információmenedzsment szakirányú továbbképzés első évfolyama Székesfehérvárom az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Mérnöki Intézetében.

FELVÉTELI JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2020. AUGUSZTUS 31.

   A képzés célja, hogy az üzleti életben dolgozók számára nélkülözhetetlenné vált a vállalatirányítási információs rendszerek eszközeinek, mint az SAP vagy a Microsoft Dynamics ismerete. A továbbképzés célja olyan magasan kvalifikált gyakorlati szakemberek képzése, akik alapképzettségük mellett képessé válnak komplex szemlélettel, elemzőképességgel és megfelelő kompetenciákkal mérlegelni és megoldani a vállalatirányítási rendszerek rövid- és hosszútávú problémáit. A gyakorlatorientált képzés során piacképes tudást biztosítunk a vállalatok üzleti folyamatainak menedzseléséhez, azok programozásához. Az informatikai és a gazdasági megközelítés integrálásával képessé válnak a különböző szakterületek, projektek menedzselésére és vezetésére. Az üzleti folyamatokban szükséges adatfeldolgozás és elemzés módszereinek elsajátításával a döntések megalapozottságát, a kockázatok csökkentését érhetik el a vállalatok tevékenységében.

   A képzésben való részvétel feltétele felsőfokú végzettség, és a képzés feltételeinek teljesítése esetén másoddiplomát nyújt.   

A képzés részleteiről bővebb információ a következő webcímeken érhetők el: