Duális képzés

DUÁLIS KÉPZÉS AZ ÓE ALBA REGIA MUSZAKI KARÁN

2017. szeptemberben alapképzésen (BSc): mérnökinformatikus alapszakon, villamosmérnök alapszakon, a gépészmérnök alapszakon, a muszaki menedzser alapszakon, mesterképzésen (MSc) mechatronikai mérnök mesterszakon indul duális képzés az Óbudai egyetem Alba Regia Muszaki Karán.

Amennyiben a duális képzési formát választod, akkor tanulmányaid során egyidejuleg leszel az egyetem nappali tagozatos hallgatója, és a gyakorlati oktatást nyújtó vállalat hallgatói munkaszerzodés keretében foglalkoztatott gyakornoka. Amellett, hogy naprakész szakmai gyakorlati ismereteket sajátíthatsz el, és a legújabb technológiákat ismerheted meg az adott cégnél, a képzés teljes idotartamára fizetést is kapsz tolük. Így a tanulás mellett pénzt is keresel, önfenntartóvá válhatsz már egyetemi éveid alatt.
Mi a teendo, ha a duális képzési formát választod?

  1. Választani az egyetem duális partnercégei közül. Oldalunkon közvetlen linket találsz minden partnercég duális oldalára, ahol tájékoztatást találsz a jelentkezés módjáról, és folyamatáról.
  2. A felvi.hu oldalán jelentkezni az Óbudai Egyetem Alba Regia Muszaki Karára a nappalis duális képzések egyikére.
  3. Amennyiben a felsooktatási felvételi eljárás és a céges kiválasztási eljárás is sikeres, tanulmányaid megkezdésével egyidejuleg, megkezdheted gyakorlati tanulmányaidat hallgatói munkaszerzodés keretében az adott cégnél.

Vállalati partnereink az egyes alap és mesterszakok duális képzésében:

Tanulj a szakma legjobbjaitól!
Fehérvár, Téged vár!

Amennyiben kérdései vannak a duális képzéssel kapcsolatban, keresse karunk duális képzési felelosét Pogátsnik Monikát (pogatsnik.monika @ amk.uni-obuda.hu).

Vállalati Partnereink:

adient Albacomp Karsai Holding

A jelentkezés folyamata:

Hallgatóink véleménye a duális képzésrol:

Duális képzés 2017